Er du sejlende? Vi har brug for din viden og erfaring fra arbejdslivet til søs

Vi søger interviewpersoner, der vil bidrage til at belyse arbejdslivet til søs, særligt relateret til betydningen af ensomhed - hvornår fylder det og hvornår er det slet ikke noget du tænker på.

De fleste kan føle sig ensomme ind i mellem afhængig af relationer og kontekst. Nogle føler sig af forskellige årsager oftere ensomme eller har en dybere og mere permanent følelse af ensomhed. Andre føler sig ikke særligt ensomme. Det kan der være mange forklaringer på, som kan være vigtige også at inddrage.

Du behøver derfor ikke føle dig helt enormt ensom for at stille dig til rådighed, men du har måske oplevet, at det har været svært ind i mellem eller i en særlig situation. Eller du har nogle gode strategier, der hjælper dig, så det ikke er noget, du tænker så meget på.

Du skal være aktivt sejlende i en lederrolle eller yngre sejlende, der forventer at få en lederrolle på sigt. Du skal have mulighed for at stille op til interview, så vidt muligt inden den 28.2. 2019. Hvis du er ude og sejle i denne periode, men gerne vil bidrage med din viden, så kan du stadig melde dig, men vi vil så indhente din viden på en anden måde.

Interviewet og din identitet vil være 100% anonym både før, under og efter undersøgelsen.

Hvis du har lyst til at deltage, så kontakt Connie Gehrt, der er ansvarlig for undersøgelsen på csg@conovah.com eller tlf. +45 40141084.

Du kan læse mere om projektet på www.conovah.com.

FAKTA

Projektet har til formål at afdække forhold, der kan skabe en følelse af ensomhed hos danske søfolk, særligt ledere, og hvilke forventninger og krav yngre sejlende har i relation til ensomhed.

  • I projektet vil der endvidere være fokus på faktorer, der gør, at man ikke eller i mindre grad føler sig ensom til søs.

  • Projektet skal bidrage med viden, anbefalinger, vejledning og værktøjer, der kan reducere ensomhed og fremme et godt arbejdsliv til søs.

  • Projektperioden er 1.10.2018- 31.3.2020

  • Projektet udføres af CONOVAH og finansieres af Velliv Foreningen.

Connie Gehrt